Trabzon üzerinde oyun mu var?

Haber61 – Haber Servisi – Trabzonspor’un G. Saray karşısında bariz hakkında yenmesinin ardından bir anda Türkiye gündemi değişti. Peş peşe yapılan açıklamalarda Trabzonspor’un hakkının yendiğini söylenirken bir çok kesimden ortak açıklamalar oldu.  Bu açı

Trabzon üzerinde oyun mu var?

Haber61 – Haber Servisi – Trabzonspor’un G. Saray karşısında bariz hakkında yenmesinin ardından bir anda Türkiye gündemi değişti. Peş peşe yapılan açıklamalarda Trabzonspor’un hakkının yendiğini söylenirken bir çok kesimden ortak açıklamalar oldu.  Bu açıklamalar arasından kafaları karıştıran en net açıklama İstanbul Milletvekili Metin Külünk’den geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yakınlığı ile tanınan Külünk, “Trabzonspor camiasının üzüntüsünü paylaşıyorum. Herkesi itidalli olmaya davet ediyorum. Ligin başından bu yana, MHK Yönetiminin futbolu futbolcuları ve seyirciyi hiçe sayan hakemlik anlayışına bir son verilmelidir. TFF Lütfen göreve. Salih Dursun vicdanların sesini kırmızı kartını hakeme göstererek ortaya koydu.Model eksik ama tavır haklı idi. Maçın  hakemi acaba Trabzon taraftarının sinirleri ile oynayarak ne yapmak istiyor dikkat. Neden Trabsonspor seçildi. Dikkat  uyanık olalım! Her hafta galip geldiği maçlar dahil futbol üzerinden bu şehrimiz üzerinden bu tahrik nedir? Trabzonspor bu oyunu bozacak sağduyu sahibidir.”dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor