Trabzon Türkiye'nin, Trabzonspor Türk Futbolu'nun T'sidir

Trabzonspor başkan adaylığını aylar öncesinden açıklayan Celil Hekimoğlu camianın tüm unsurlarıyla buluşmaya devam ediyor. Yaklaşık 1 haftadır yurt dışında bulunan Hekimoğlu, İstanbul'a geçerek temaslarına devam etti. Hekimoğlu, son olarak yapılan seçimli

Trabzon Türkiye'nin, Trabzonspor Türk Futbolu'nun T'sidir

Trabzonspor başkan adaylığını aylar öncesinden açıklayan Celil Hekimoğlu camianın tüm unsurlarıyla buluşmaya devam ediyor.

Yaklaşık 1 haftadır yurt dışında bulunan Hekimoğlu, İstanbul'a geçerek temaslarına devam etti. Hekimoğlu, son olarak yapılan seçimli genel kurulun başkan adaylarından Metin Atasoy ile bir araya geldi.

Atasoy ile görüşmesinde Trabzonspor’un sorunları ve geleceğe dönük projelerle ilgili fikir alışverişinde bulunduklarını kaydeden Hekimoğlu, temaslarının son derece verimli geçtiğinin altını çizdi.

Metin Atasoy ile kulübün genel durumunu değerlendirdiklerini kaydeden Celil Hekimoğlu, "Bir çok konuda mutabakat içerisinde olduğumuzu gözlemledik. Zaten sağduyulu ve aklıselim kesim genel anlamda aynı şeyleri düşünüyor. Bu rüzgarın Trabzonspor lehine sonuçlar doğuracağına inanıyoruz. Takımımızın yakaladığı çizgiye olumuz yansıyacak etkilerden uzak durmalı ve gelecek planlarımızı buna göre yapmalıyız" diye konuştu.

20150911aw523716_01.jpg

Bu arada İstanbul'un 3 takımının Trabzonspor'u dışarıda bırakarak terör kınaması yapmasını da eleştiren Hekimoğlu, "Üç İstanbul kulübünün sözde terör tepkisini dile getirirken Trabzonspor'u yok sayma gayretleri boşa küre çekmektir. Trabzon Türkiye'nin, Trabzonspor Türk Futbolu'nun T'sidir. Nitekim kulübümüzün bu yaklaşıma verdiği karşılık da son derece anlamlıdır. Kulüpler Birliği ve TFF, Trabzonspor'un ne söylemek istediğini iyi algılamalı, buna göre hareket etmelidir. TFF yönetimindeki Trabzonsporlu arkadaşlar da bu konuya dikkat etmelidirler" ifadelerini kullandı.

Pazar gününe kadar İstanbul'da görüşmelerine devam edecek olan Hekimoğlu, önümüzdeki haftadan itibaren temaslarını Trabzon'da sürdürecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor