"Trabzon evim gibi"

Uğur Demirok'tan samimi mesajlar

"Trabzon evim gibi"
Galatasaray maçında hatasıza yakın bir oyun ortaya koyan Uğur Demirok, 90 dakika sonunda ise Sarı-Kırmızılı taraftarları hedef alan açıklamalar yapmıştı. Galatasaraylılar tepki gösterse de başarılı  avunmacı sözlerinin arkasında. Konuşmasının rakip camianın genelini kapsamadığına dikkat çeken Trabzonsporlu futbolcu şöyle konuştu;

‘Daha iyisini yapmalıyız’

“Ben burada değildim geçen sezon ama hep söylediğim gibi kulübüm Trabzonspor’du. Arkadaşlarım bu sahada 7 kişi kaldığında tribünlerden her pasta yükselen oley seslerini unutamam. O gece arkadaşlarımın ne hissettiğini de çok iyi anlıyorum. Dün de daha ısınmaya çıktık, ‘Trabzon kümeye’ sesleri... Aslında iyi de oldu. Geçen sezonun üzerine bizi bir kez daha motive ettiler. Biz oyun olarak taktik planımıza sadık kalmaya çalıştık. Oyun içi sakatlıklara rağmen sahada kalan herkes iyi mücadele etti ve çok ihtiyaç duyduğumuz bir galibiyet aldık. Çok maç yaşadık ki iyi oynarken 1 gol yiyerek sonrasında kaybettik. O nedenle zamanlaması iyi bir 3 puan bu. Tabii ki bununla yetinecek, bunun övgüsüyle yaşayacak değiliz. Tam tersine artık daha iyi işler yapmamız lazım. Sadece bize çok destek olan taraftar ve yönetime, arkamızda duran hocamıza armağan olsun...”

‘Trabzon benim ailem’

Benim için sosyal medyada Galatasaray’da yetişti böyle şeyler söylenir mi diyenlere de birkaç şey söylemek isterim. Sapla-samanı ayırsınlar... Ben burada Galatasaray camiasına ihanet mi etmişim, küfür mü! Ya da geçmişi inkar mı var? Hiçbiri yok. Kariyerim boyunca hangi takımın formasını giydiysem elimden geleni yaptım, o takımın başarısı için, ekmek yediğim yere hizmet için uğraştım. Şimdi çok olmak istediğim bir camiadayım, burayı evim gibi benimsedim. Galatasaray Kulübü’ne tümden laf edecek kadar düşünmeden konuşan biri değilim.”  

Fanatik

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler