Trabzon'dan 27 şut 0 gol

Trabzonspor net pozisyonları değerlendiremedi

Trabzon'dan 27 şut 0 gol
Süper Lig'in ilk altı haftasında 4 mağlubiyet, 2 galibiyet alan Trabzonspor, konuk ettiği Akhisar Bld ile de berabere kaldı: 0-0.

Konuk ekibin aldığı puanda bir dönem Trabzonspor'da da forma giyen kalecisi Fatih Öztürk'ün yaptığı kurtarışlar önemli rol oynadı. Karşılaşmanın ilk yarısında rakibine oranla daha istekli gözükmesine rağmen girdiği pozisyonları golle sonuçlandıramayan Trabzonspor, ikinci yarıda ise tam anlamıyla Akhisar'ı sahadan silse de kaleci Fatih'i geçemedi. 30 yaşındaki kaleci tam 10 net pozisyonu önleyerek inanılmazı başardı.

Trabzonspor Süper Lig'de Akhisar ile oynadığı 9 maçta 2 galibiyet, 3 beraberlik, 4 yenilgi aldı ve 18 puan bıraktı. İki takım arasında toplamda oynanan 12 resmi maçta 5 kez Akhisar, 3 kez Trabzonspor kazandı ve 4 maç berabere bitti.

Trabzonspor 0-0 biten Akhisar maçında toplam 27 şut çekti. Fırtına ilk yarıda 10 şut çekip kaleyi bulamazken, ikinci yarıda 11 tanesi isabetli toplam 17 şut çekti ancak gol bulamadı.
.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor