Trabzon'da tek düşünce 3 puan

Trabzon şanssızlıkları kıracak

Trabzon'da tek düşünce 3 puan
Süper Lig’de ilk 7 haftada 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 yenilgi alarak 7 puan toplayan Trabzonspor, bugün İstanbul’da tam anlamıyla kader maçına çıkacak. Tüm camianın diriliş gözüyle baktığı Galatasaray maçı için kenetlenmiş durumda. Ligin en iyi futbol oynayan ekiplerinden Sarı-Kırmızılılar’ı devirerek sıkıntılı günleri geride bırakmanın hesaplarını yapan Karadeniz temsilcisinde tüm hesaplar sadece 3 puan üzerine yapılıyor.

‘Başkan’a ve camiaya mahçubuz’

Teknik direktör Ersun Yanal’ın, zorlu mücadele öncesi oyuncularıyla bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptığı ve rakip analizleri üzerinden özel bir görüşme gerçekleştirdiği öğrenildi. Yanal’ın da toplantıda futbolcularına, “Başkana ve camiaya çok mahçup olduk. Sahada en iyi şekilde mücadele edip bizi destekleyen herkesin yüzünü güldürmeliyiz” dediği belirtildi. Dev maç için sadece teknik kadro değil, yönetim kanadı da yoğun mesai harcıyor. Trabzonspor’u yeniden ayağa kaldırmak için gecesini gündüzüne katan başta Başkan Muharrem Usta ve kurmayları da alınacak galibiyete kurtuluş gözüyle bakıyor.

Şanssızlıklar kırılacak

Sahasında iki maç kazanmasına karşın dış sahada bir türlü yüzü gülmeyen Bordo-Mavililer, Galatasaray karşısında alınacak galibiyetle hem deplasman fobisinden kurtulmak hem de gol hasretine son vermek için TT Arena’da olacak. Deplasmanda en son geçen sezonun 27. haftasında 2 Nisan’da oynanan karşılaşmada Gaziantepspor’u 1-0 yenen ve bu maçın ardından 6 lig maçını kaybeden Bordo-Mavililer, uzun sürenin ardından deplasmandan puan çıkarmak istiyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler