Tosic'ten şok eden Trabzon açıklaması!

Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanl'ın geçtiğimiz günlerde İstanbul'da bir araya gelerek görüştüğü Tosic bordo mavili ekip hakkında ilk kez konuştu.Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav ve teknik direktörü Mesut Bakkal'ın "Tosic Trabzonspor'a hayırlı

Tosic'ten şok eden Trabzon açıklaması!

Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanl'ın geçtiğimiz günlerde İstanbul'da bir araya gelerek görüştüğü Tosic bordo mavili ekip hakkında ilk kez konuştu.

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav ve teknik direktörü Mesut Bakkal'ın "Tosic Trabzonspor'a hayırlı olsun" açıklamalarını yapmasına rağmen  Tosic tek önceliğinin Trabzonspor olmadığını söyleyerek şok etti.  

Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal ile görüştüğünü doğrulayan Tosic " Sadece Yanal ile görüşmemin basına yansıması çok ilginç. Son zamanlarda birçok kulüple görüşme yaptım." dedi. 

Tosic, pop şarkıcısı eşi Jelena Karleusa ile ilgili medyada çıkan haberlerle ilgili de " Benim için gideceğim şehir değil, kulüp önemli. Eşim de bunu asla sorun etmez. O da benim gibi profesyonel. Ancak henüz son kararımızı vermedik" ifadelerini kullandı.,

Röportaj: Yavuz Atalay

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler