Tolga Trabzonspor'a dönecek mi?

Trabzonspor'un eski kaptanı Beşiktaş'ın başarılı filebekçisi Tolga Zengin açıklamalarda bulundu. Tolga Trabzonspor'a dönüp dönmeyeceği ile ilgili soruya yanıt verirken en beğendiği teknik adamı da açıkladı.   Tolga Zengin, tekrar Trabzonspor'a dönüp dönme

Tolga Trabzonspor'a dönecek mi?
Trabzonspor'un eski kaptanı Beşiktaş'ın başarılı filebekçisi Tolga Zengin açıklamalarda bulundu. Tolga Trabzonspor'a dönüp dönmeyeceği ile ilgili soruya yanıt verirken en beğendiği teknik adamı da açıkladı.
 
Tolga Zengin, tekrar Trabzonspor'a dönüp dönmeyeceği hakkında gelen bir soruya şöyle yanıt verdi:
 
"Futbolun neler getireceğini bilmiyoruz ama şu an Beşiktaş'ın kaptanıyım. İleriye dönük çok fazla düşünen bir insan değilim. Trabzonspor'un bendeki yeri hep ayrıdır. Şu an Beşiktaş'tayım ve bu kulübe saygı duymam gerekiyor."
 
Tecrübeli eldiven  Şenol Güneş'in yerinin kendisinde ayrı olduğunu belirterek, "Şenol hoca benim çalıştığım ve tanıdığım en iyi teknik adam. Biz onunla çok şey paylaştım. Bu hep böyle olacak bende. En iyisi Şenol Güneş" diyerek sözlerini sonlandırdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler