“TFF’nin verdiği cezalar kulübü değil kişileri ilgilendirmesi gerekir”

Trabzonspor camiası, kulübe, İbrahim Hacıosmanoğlu ve yöneticilere TFF’nin verdiği cezaları konuşuyor. Bordo mavili takımda Gaziantepspor karşılaşması sonrası yaşanan olaylar nedeniyle TFF’nin verdiği cezalar büyük yankı uyandırdı. Camiada konuyla ilgili

“TFF’nin verdiği cezalar kulübü değil kişileri ilgilendirmesi gerekir”

Trabzonspor camiası, kulübe, İbrahim Hacıosmanoğlu ve yöneticilere TFF’nin verdiği cezaları konuşuyor.

Bordo mavili takımda Gaziantepspor karşılaşması sonrası yaşanan olaylar nedeniyle TFF’nin verdiği cezalar büyük yankı uyandırdı. Camiada konuyla ilgili bir çok ses yükselirken özellikle 2 Milyon TL’yi geçen para cezasının kulüp tarafından mı yoksa cezayı alan yöneticiler tarafından mı karşılanacağı merakla bekleniyor.

Verilen cezalarla ilgili en dikkat çeken yaklaşımlardan biri ise eski asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu’ndan geldi. Hacısalihoğlu verilen cezaların kulüp tarafından değil ilgili kişilerce karşılanması gerektiğini belirttiği sözlerinde yönetimin görev süresinin mahkeme kararıyla bitirildiği ve olayın taraftar hadisesi olarak değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

Hacısalihoğlu sosyal medyadan yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi;

es-004.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor