TFF Başkan Adayı "TS haklıysa kupasını veririm"

 TRABZONSPOR'UN ŞAMPİYON OLUP OLMADIĞINI BELİRLEYECEĞİZ"Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) haziran ayında yapılacak olağan genel kurulunda başkanlığa aday olan Erdal Alkış, "İstanbul Sapphire'de düzenlediği basın toplantısında, 3 yıldır arkadaşlarıyla a

TFF Başkan Adayı "TS haklıysa kupasını veririm"

 TRABZONSPOR'UN ŞAMPİYON OLUP OLMADIĞINI BELİRLEYECEĞİZ"

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) haziran ayında yapılacak olağan genel kurulunda başkanlığa aday olan Erdal Alkış, "İstanbul Sapphire'de düzenlediği basın toplantısında, 3 yıldır arkadaşlarıyla adaylık için çalıştığını söyledi.

 Alkış Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım ve Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'i sert bir dille eleştirirken Trabzonspor’un haklılığının ortaya konulması halinde Trabzonspor'a hak ettiği 2010-2011 sezonu Şampiyonluk  kupasını vereceğini söyledi

Erdal Alkış, göreve gelmeleri durumunda 2010-2011 sezonunda Trabzonspor'un istediği şampiyonluk kupasıyla ilgili yeniden soruşturma açacaklarını dile getirdi.

Kurulların tekrar bir soruşturma açacağını belirten Alkış, "2010-2011 sezonunda Trabzonspor'un gerçekten şampiyon olup olmadığını belirleyeceğiz. Haklılarsa kupalarını vereceğiz, değillerse barış yoluyla olayı çözeceğiz. Bu yıl enteresan şekilde bazı kulüplerin önüne geçildi. Bunu çözmek zorundayız" şeklinde konuştu.

Öte yandan UEFA ve  CAS 'ın hukuk kurulları Fenerbahçe'yi şike yaptığı için 2 yıl Avrupa'dan men ederken TFF Başkan Adayı Alkış'ın Trabzonspor Haklıysa Kupasının veririm şeklinde ifade kullanması garipsendi. Alkış'ın bu garip ifadesi Trabzonsporlular tarafından  acaba nasıl bir delil arıyor şeklinde yorumlandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler