Tekelioğlu'nun başarıları

Trabzonspor'da Şoa Arveladze'nin görevinden istifa etmesinin ardından teknik direktörlük koltuğuna oturan Sadi Tekelioğlu şimdilik kongreye kadar bu görevde kalacağı konuşuluyor. Bazı kesimlerin kayıp olarak değerlendirilen bu sezonda Tekelioğlu'nun takım

Tekelioğlu'nun başarıları

Trabzonspor'da Şoa Arveladze'nin görevinden istifa etmesinin ardından teknik direktörlük koltuğuna oturan Sadi Tekelioğlu şimdilik kongreye kadar bu görevde kalacağı konuşuluyor.

Bazı kesimlerin kayıp olarak değerlendirilen bu sezonda Tekelioğlu'nun takımı toparlayabileceği belirtilirken sezon sonuna kadar şans verilmesi gerektiğini belirtti.

Sadi Tekelioğlu'nun başarıları

Bordo-mavili takımın yeni teknik direktörü Sadi Tekelioğlu 1955 yılında Trabzon'da dogdu. Futbol kariyerini Trabzonspor ve Sebatspor'da sürdürdü.

Trabzonspor (altyapı), Gençlerbirliği, Konyaspor, Rizespor, Bafraspor, Kastamonuspor, Erzurumspor ve Trabzonspor'u çalıştırdı.

Teknik direktör olarak 2008-09 sezonunda Adana Demirspor'u çalıştırdı. 2009 senesinden itibaren Trabzonspor'da altyapı görevlisi olarak çalışmaktadır.

TRABZONSPOR Genç Takımı ile 3 defa Türkiye Şampiyonluğu, Trabzonspor Ümit Takımı ile 1 defa Türkiye Şampiyonluğu, Trabzonspor U21 takımı ile 1 defa sampiyonluk, Bafraspor ile 3 lig Şampiyonluğu (2. lige terfi), Gençlerbirligi ile 1. ligde Türkiye Kupası finali, Erzurumspor ile Türkiye 2. ligi şampiyonluğu ile 1. lige terfi (Erzurumspor'u 33 yıl aradan sonra 1. lige çıkartmayı basarmıştır).

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor