Tekelioğlu'ndan "ağabeylere" teşekkür

Trabzonspor Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu, şans verdiği genç oyunculara destek olan takımın ağabeylerine de teşekkür etti. Yerli ve yabancı oyuncuların, ligde ve Ziraat Türkiye Kupası'nda forma giyen alt yapı oyuncularına destek vermesi en çok teknik d

Tekelioğlu'ndan "ağabeylere" teşekkür

Trabzonspor Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu, şans verdiği genç oyunculara destek olan takımın ağabeylerine de teşekkür etti.

Yerli ve yabancı oyuncuların, ligde ve Ziraat Türkiye Kupası'nda forma giyen alt yapı oyuncularına destek vermesi en çok teknik direktör Sadi Tekelioğlu'nu sevindirdi. Saha içinde sürekli genç oyuncuları topla buluşturma gayreti içinde olan as oyuncuların bu tutumu Tekelioğlu'nu ilerisi için umutlandırdı. Muhammet Beşir, Uğurcan, Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür’ün başarılı performansları, Sadi Tekelioğlu’nu mutlu ederken, tecrübeli teknik adam, şimdi bu isimleri ligde değerlendirmenin planlarını yapıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler