Tekelioğlu’n dan alt yapı vurgusu

Trabzonspor Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu alt yapıdan kadroya dahil edilen oyuncularından memnun kaldığını belirterek bu oyuncuların alt yaş gruplarında birçok genç ve yetenekli oyuncu potansiyelinin Trabzonspor’da var olduğunu söyledi. Bordo-Mavili ek

Tekelioğlu’n dan alt yapı vurgusu

Trabzonspor Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu alt yapıdan kadroya dahil edilen oyuncularından memnun kaldığını belirterek bu oyuncuların alt yaş gruplarında birçok genç ve yetenekli oyuncu potansiyelinin Trabzonspor’da var olduğunu söyledi.

Bordo-Mavili ekipte Eskişehirspor ve kupada Gaziantepspor maçlarında görev yapan Muhammet Beşir ve Semih ve Yusuf’un ilerisi için Trabzonspor’a katkı sağlayacaklarını ve bu oyuncular gibi birçok oyuncunun bünyelerinde var olduklarını belirtti.

Trabzonspor Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu yaptığı açıklamada, Muhammet Beşir, Semih ve Yusuf bu arkadaşlar filiz lisans bu oyuncular 6-7  yaşından beri kulübün içinde bu oyuncuların arkasında 98 gurubu 99 grubu olarak çok önemli gruplar var bu oyuncuların önüne geçen oyuncular var. Benim alt yapıda gerçekten çok güvendiğim oyuncular var. Trabzon basınına özellikle bu konuda çok büyük görevler düşüyor. Yerel Basın  sayesinde alt yapıdaki oyuncular dikkat çekecek dedi.

Trabzonspor’un alt yapısından öyle milli takıma gitmenin kolay olmadığını belirten Tekelioğlu, Beşiktaş ,Fenerbahçe, Galatasaray, Bursaspor, Altınordu ve Gençlerbirliği bu takımlar çok önemli potansiyeli olan takımlar dolayısıyla bizim bütün mücadelemiz bu çocukları Trabzonspor’a kazandırmak. Teker teker birer birer belki 1461 Trabzon’da belki yöre takımlarında ama kabul etmek lazım ki süper ligin PTT1. Ligin potansiyelini gördükten sonra bizim alt yapı potansiyelinin duyurulmasında görülmesinde fayda var diye düşünüyorum dedi.

Trabzon’un yerel basını Trabzonspor’un gerçek sahibidir. Yerel basının her zaman sağduyulu  olduğu gerçeği ortadır. İstanbul basınının buraya hayırlı rüya görmesi mümkün değil onlar hala bize oyuncu bazında da hoca bazında da şöyle oyuncu lazım böyle oyuncu lazım diyorlar. Trabzonspor’u uçururlar ama Trabzonspor zaten uçmuş uçurumda Trabzonspor’u uçurmaya değil durdurmaya gerek var ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler