Tekelioğlu savunmaya onu hazırlıyor!

Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısının ilk maçında deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu, savunma bölgesine formül arıyor. Mustafa Yumlu ve Yusuf Erdoğan'ın cezalı olması tecrübeli teknik adamı düşündü

Tekelioğlu savunmaya onu hazırlıyor!

Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısının ilk maçında deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu, savunma bölgesine formül arıyor. Mustafa Yumlu ve Yusuf Erdoğan'ın cezalı olması tecrübeli teknik adamı düşündürüyor. 

Ziraat Türkiye Kupası'nın ardından Spor Toto Süper Lig'e de iyi bir başlangıç yapmak isteyen bordo-mavililer, savunma bölgesinde yaşadığı sıkıntıya formül arıyor. Savunmanın iki önemli ismi Mustafa Yumlu ve Yusuf Erdoğan'ın cezalı olmaları nedeniyle Bursaspor maçında forma giyemeyecek olmaları Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu'nu düşündürüyor.

İkinci yarı hazırlıklarının büyük bir bölümünde izinsiz olarak yer almayan ve takımla birlikte 3 gündür çalışan Brezilyalı stoper Douglas Franco'ya antrenman eksiği nedeniyle temkinli yaklaşan Tekelioğlu, oyuncuya antrenman yüklemesi yaparken, hazır olması halinde ise savunmada Aykut Demir ile birlikte forma vermesi bekleniyor.

Yusuf Erdoğan'ın yokluğunda ise Alper Uludağ'a görev vermesi beklenen Tekelioğlu'nun Douglas'dan beklediği verimi alamaması durumunda ise M'Bia, Aytaç ve Okay Yokuşlu isimleri arasından birini tercih ederek Aykut Demir'in yanına yerleştirmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor