Tekelioğlu kalacak mı gidecek mi?

Süper Lig’in 17. Haftasında Trabzonspor deplasmanda Kasımpaşa ile 1-1 berabare kalmasının ardından Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu açıklamalarda bulundu. Tekelioğlu şöyle konuştu; Maçtan önce iyi maç olacağını söylemiştim. İyi maç olmadı ama heyecanlı bir

Tekelioğlu kalacak mı gidecek mi?

Süper Lig’in 17. Haftasında Trabzonspor deplasmanda Kasımpaşa ile 1-1 berabare kalmasının ardından Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu açıklamalarda bulundu.

Tekelioğlu şöyle konuştu;

Maçtan önce iyi maç olacağını söylemiştim. İyi maç olmadı ama heyecanlı bir maç oldu. Kasımpşa’nın net pozisyonları var. Bu dönemlerde futbolcunun motivasyonunun en kötü olduğu dönemlerdir. Birse de gistek, uçağa yetişsek, hatta 1 hafta geç gelsek fibi. O nedenle çok zorlandık. Bizim de maçta pozisyonlarımız vardı onları da yapsaydık farklı olurdu. . Ancak genel olarak Kasımpaşa iyiydi. Penaltı pozisyonunda çizgi dışında olabilir. Ancak bir pozisyonları daha var o penaltıydı. Doğruyu her zaman söylemek gerekir. Biz Trabzonspor’la özdeşlemi bir yapımız var . İhtiyaç varsa devam yoksa tamam. Yönetim kurulu nasıl karar verirse ona göre devam edeceğiz. Biz Trabzonspor’la özdeşleştik altyapısı üst takımı farketmez bu camia içinde olmak bizi mutlu eder.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor