Tekelioğlu; Grup birinciliği avantaj olur

Trabzonspor'da Türkiye Kupası'nda oynanacak maç öncesi Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu açıklamada bulundu.   Tekelioğlu grup birincisi olmanın kendilerine önemli bir avantaj yaratacağını belirtiken şunları söyledi:   "Birinci olmanın avantajı var. Eleme t

Tekelioğlu; Grup birinciliği avantaj olur
Trabzonspor'da Türkiye Kupası'nda oynanacak maç öncesi Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu açıklamada bulundu.
 
Tekelioğlu grup birincisi olmanın kendilerine önemli bir avantaj yaratacağını belirtiken şunları söyledi:
 
"Birinci olmanın avantajı var. Eleme turunda bir başka grubun ikincisiyle tek maç ve kendi sahanda oynayacaksın. Çok önemli bir avantaj. Yani son 16’ya kaldığımız zaman kendi sahamızda oynayacağımız tek maçla son 8’e kalabileceğiz. Seri başı olacağız. Dolayısıyla son 4’e kadar Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray elenmemişse, onlara rastlamadan yolumuza devam edeceğiz. Bu da Avrupa kupaları yolunda bize önemli bir kapıdır. Avrupa’ya gitmenin en kolay kapısı kupa."
 
Ziraat Türkiye Kupası F Grubu’nda daha önce oynadığı 3 maçta Nazilli Belediyespor’u 2-0, Gaziantepspor’u 2-1, Adanaspor’u 3-0 yenen Trabzonspor, 9 puanla lider durumda bulunuyor. En yakın rakibi 4 puanlı Adanaspor’la yarın oynayacağı maçı kazanması halinde bordo mavililer grup birinciliğini de 2 maç kala garantilemiş olacak. Adana 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu’nda yarın saat 19.00’da başlayacak karşılaşmayı Özgüç Türkalp yönetecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor