Tekelioğlu forvetini arıyor

Trabzonspor teknik direktörü Sadi Tekelioğlu'nun Cardozo'nun sakatlığının ardından Kasımpaşa maçında forvette kime görev vereceği merakla bekleniyor.   Trabzonspor'un Antalyaspor ile oynadığı maçta sakatlanan ve oyundan çıkan Paraguaylı forvet Oscar Cardo

Tekelioğlu forvetini arıyor

Trabzonspor teknik direktörü Sadi Tekelioğlu'nun Cardozo'nun sakatlığının ardından Kasımpaşa maçında forvette kime görev vereceği merakla bekleniyor.

 
Trabzonspor'un Antalyaspor ile oynadığı maçta sakatlanan ve oyundan çıkan Paraguaylı forvet Oscar Cardozo’nun izin alarak tedavi olmak üzere ülkesine gitmesi gözleri Kasımpaşa maçında forvette kimin görev yapacağına çevirdi. Bu sezon bir türlü beklenen patlamayı yapamayan ve görev aldığı 14 maçta sadece bir gol atabilen Dame N’Doye'ye karşı 19 yaşındaki genç forvet Muhammet Beşir’in Kasımpaşa maçında ilk 11’de başlayabileceği belirtildi. Son haftalarda 3 maçta son dakikalarda oyuna giren ve 2 gol atma başarısı gösteren Muhammet Beşir'le hafta boyunca özel olarak ilgilenen Sadi Tekelioğlu’nun, bu oyuncuya yeterli güveni aşılamaya çalıştığı vurgulandı. Muhammet Beşir'i psikolojik olarak yeterli görmesi durumunda ilk 11'de oynatmayı planlayan tecrübeli teknik adamın, bu oyuncuyla yapacağı son görüşmenin ardından kesin kararını vereceği öğrenildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler