Tekelioğlu: "Bu maçı kazanırsak"

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu oyuncularını motive ediyor. Kadıköy'de kazanıp, taraftarlarının yüzünü güldürmek isteyen Bordo mavili takımda Şota'nın istifa

Tekelioğlu: "Bu maçı kazanırsak"

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu oyuncularını motive ediyor.

Kadıköy'de kazanıp, taraftarlarının yüzünü güldürmek isteyen Bordo mavili takımda Şota'nın istifasının ardından takımın başına geçen ve ilk maçından galip ayrılan Sadi Tekelioğlu, İstanbul'dan da iyi bir sonuçla dönmek istediklerini belirterek, "İyi hazırlandık. Rakibimizi iyi analiz ettik. İnşallah istediğimiz sonuçla ayrılacağız. Bu maçı kazanırsak kulübün önü açılır diye düşünüyorum" dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler