Tekelioğlu: "Bu maç çok önemli"

Trabzonspor Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu Eskişehirspor karşılaşması öncesi açıklamalarda bulundu. Tekelioğlu, "İnşalah dün yaptığımız kongrede kazananın Trabzonspor olduğu kongre sonunda Trabzonlular özledikleri şampiyonlupa bu yönetimle ulaşır. İnşal

Tekelioğlu: "Bu maç çok önemli"

Trabzonspor Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu Eskişehirspor karşılaşması öncesi açıklamalarda bulundu.

Tekelioğlu, "İnşalah dün yaptığımız kongrede kazananın Trabzonspor olduğu kongre sonunda Trabzonlular özledikleri şampiyonlupa bu yönetimle ulaşır. İnşallah bu karşılaşmada onları da sevindirecek bir galibiyeti alırız. Geçtiğimiz hafta bir şanssızlık yaşadık. Ama bugünkü maçı camiamız açısından çok önemli olarak görüyoruz. Hamdi, Lemi, Hami, Cemal çok yi bir jenerasyondu. Bugünde kadroda çok önemli genç oyuncular var. Hamdi'yi de unutmak mümkün değil. Bugünde genç oyuncularında tatlı olarak hatırlayacağımız bir gün olur" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor