Tekelioğlu: "Bir sorumluluk varsa benimdir"

Trabzonspor Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu Rizespor maçı sonrasında konuştu. Tekelioğlu, "hayıflanmamak mümkün değil. Golü yiyene kadar maç çok rahat bir şekilde geçecek diye düşünürken ama olmuyor. Kaçan penaltı ve goller beklenmedik bir skora geldik.

Tekelioğlu: "Bir sorumluluk varsa benimdir"

Trabzonspor Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu Rizespor maçı sonrasında konuştu.

Tekelioğlu, "hayıflanmamak mümkün değil. Golü yiyene kadar maç çok rahat bir şekilde geçecek diye düşünürken ama olmuyor. Kaçan penaltı ve goller beklenmedik bir skora geldik. Son dönemlerde Trabzonspor'un en iyi oynadığı bir maç. Bunlar bir futbolda var. Hakem 1'i Rizespor'un olmak üzere çok sayıda penaltıyı vermedi. Hakemler penaltıları vermeyi severler ama bizim hakemimiz vermedi. Rizespor'u kutluyorum. Oyuncularımı kutluyorum. Trabzonspor'un 3 gol yemesi düşünülebilir bir şey değildir. Bir sorumluluk varsa bu benimdir" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler