Tekelioğlu; "Arda Turan kalitesinde"

Trabzonspor Akademi Genel Direktörü Sadi Tekelioğlu önemli açıklamalarda bulundu.Tekelioğlu altyapının kıymetinin her zaman bilinmesi gerektiğini söyleyerek Trabzonspor’un eski oyuncusu Barış Memiş ve sezon başında profesyonel olan Oğuzhan Acar’dan övgüyl

Tekelioğlu; "Arda Turan kalitesinde"

Trabzonspor Akademi Genel Direktörü Sadi Tekelioğlu önemli açıklamalarda bulundu.

Tekelioğlu altyapının kıymetinin her zaman bilinmesi gerektiğini söyleyerek Trabzonspor’un eski oyuncusu Barış Memiş ve sezon başında profesyonel olan Oğuzhan Acar’dan övgüyle bahsetti.

Barış  Memiş’in Arda Turan seviyesinde bir yetenek olduğunu vurgulayan Tekelioğlu; “Bariş Memiş’i hep maclar berabere ya da yenik giderken 70’den 80’den sonra oyuna alıyorduk. Böyle genç oyuncu kazanılmaz. Yine söylüyorum Bariş Memiş, Arda Turan seviyesi bir yetenek.” Dedi.

Oğuzhan Acar  için “özel bir yetenek” yakıştırması yapan Tekelioğlu “ Birçok takımın altyapısından daha iyi durumdayız. Bizde yöre dışında katılım az.  Biz sadece bölgeden takımlarla onlarla kafa kafaya mücadele ediyoruz. Bizde ki Oğuzhan Acar, o takımların hiç birinde olmayan özel bir yetenektir. Kiralık oyuncularımız dışında Muhammet, Mehmet, Furkan, Alihan,  Savaş gibi yetenekli oyuncular var. U16 MİLLİ Takımı’nın iki kaptanı Cafer Tosun ve Abdülkadir  Ömür bizde ,ikisi için de sürekli arayıp soran takımlar oluyor. Çok önemli oyuncular olacak.” İfadelerini kullandı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor