Tekelioğlu " 3 değil 33 puanlık galibiyet"

Trabzonspor'un teknik direktörü Sadi Tekelioğlu Gençlerbirliği galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu. Kazandıkları için mutlu olduklarını söyleyen Tekelioğlu " 14 yıl önce ağlayarak veda ettiğim bu basın odasına gülerek döndüğüm için mutluyum. Trab

Tekelioğlu " 3 değil 33 puanlık galibiyet"

Trabzonspor'un teknik direktörü Sadi Tekelioğlu Gençlerbirliği galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

Kazandıkları için mutlu olduklarını söyleyen Tekelioğlu " 14 yıl önce ağlayarak veda ettiğim bu basın odasına gülerek döndüğüm için mutluyum. Trabzon basınına da verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ediyorum. Trabzonspor için bu maç 3 değil 33 puanlık bir maçtı. Camianın yaşadığı sorunlar vardı bu nedenle morale ihtiyaç vardı. bu nedenle bu galibiyet iyi oldu. Yoksa Gençlerbirliği'ni yendik Trabzon'da bayram yapalım diye birşey yok. Trabzonspor büyük bir camiadır. Bu galibiyet morale ihtiyacımız olduğu için önemliydi. Sorunları konuşmanın bir alemi yok bunlar geride kaldı. Trabzonspor'daki en önemli değişim sonradan giren oyuncuların oyuna katkıları oldu bu nedenle de mutluyum. Geçmiş maçlarda bu olmuyordu bu durumun düzelmesi sevindirici. Fenerbahçe maçına haftaiçi hazırlanacağız. Takımı bikliyorum tedbirimizi alacağız, hazırlığı yapacağız. Bu tür maçlara oyuncular daha farklı motive olur. Genel olarak kazandığımız için mutluyum." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor