"Tekelioğlu 2.5 senede gelenlerden daha iyi"

Trabzonspor eski teknik direktörlerinden Giray Bulak, Bordo-Mavili ekibin teknik direktörü Sadi Tekelioğlu’ndan övgü dolu sözlerle bahsetti. Bulak, Tekelioğlu’nun Trabzonspor’da son dönemde görev yapan 6-7 teknik iyi olduğunu belirtirken, “Sadi hoca hem a

"Tekelioğlu 2.5 senede gelenlerden daha iyi"

Trabzonspor eski teknik direktörlerinden Giray Bulak, Bordo-Mavili ekibin teknik direktörü Sadi Tekelioğlu’ndan övgü dolu sözlerle bahsetti.

Bulak, Tekelioğlu’nun Trabzonspor’da son dönemde görev yapan 6-7 teknik iyi olduğunu belirtirken, “Sadi hoca hem antrenörlük bilgisi hem de teknik-taktik olarak sön dönemde Trabzonspor’da görev yapan 6-7 teknik adamdan daha iyidir. Tek dezavantajı kötü bir dönemde psikolojisi bozuk bir takımda göreve gelmesidir. Ancak bu olumsuzluklarında üstesinden gelecek bir tecrübeye sahiptir” dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor