Taraftardan saat tepkisi

Trabzonspor taraftarı Federasyonun saat uygulamasına tepki gösterdi.Trabzonspor ile 1461 Trabzon takımlarının aynı saatte maç oynamalarına tepki gösterdi. Spor Toto Süper Lig’de Trabzonspor yarın saat 16:00’da Osmanlıspor’a konuk olacak. Bu karşılaşmadan

Taraftardan saat tepkisi

Trabzonspor taraftarı Federasyonun saat uygulamasına tepki gösterdi.Trabzonspor ile 1461 Trabzon takımlarının aynı saatte maç oynamalarına tepki gösterdi.

Spor Toto Süper Lig’de Trabzonspor yarın saat 16:00’da Osmanlıspor’a konuk olacak. Bu karşılaşmadan yarın saat önce ise PTT 1.Lig’de 1461 Trabzon ile Samsunspor karşı karşıya gelecek.İki karşılaşmanın aynı gün aynı saatte oynanacak olması federasyonun bu işe neden çözüm bulmuyor sorularını da beraberinde getirdi.

Federasyonun bu konuya bir an önce çözüm bulması gerektiğini savunan taraftarlar hanig maçı takip edeceğimizi şaşırdık Trabzonspor’un Beşiktaş deplasmanında oynanan karşılaşmada ilk yarıda maçı Avni Aker Stadyumu’nda 1461 Trabzon maçını izleyip ikinci yarı stadı terk edip yayıncı kuruluştan Beşiktaş Trabzonspor karşılaşmasını takip etmek zorunda kaldık bu işi bir an önce çözsünler ifadelerini kullandılar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor