Taraftardan anlamlı çağrı

Türkiye’de yaşanan terör olayları ve bu vatan uğruna verilen şehitlerin ardından Trabzonsporlu taraftarlar Bursaspor maçında golden sonra Trabzonsporlu futbolcuların verdikleri asker selamının ardından harekete geçti. Futboldan milyonlarca para kazanan fu

Taraftardan anlamlı çağrı

Türkiye’de yaşanan terör olayları ve bu vatan uğruna verilen şehitlerin ardından Trabzonsporlu taraftarlar Bursaspor maçında golden sonra Trabzonsporlu futbolcuların verdikleri asker selamının ardından harekete geçti.

Futboldan milyonlarca para kazanan futbolculara seslenen taraftarlar asker selamı bizi gururlandırdı fakat bir futbolcularımızdan şehit ailelerine yardım etmelerini istiyoruz.

Özellikle eğitim görürken yetim kalan şehit çocuklarının eğitim masraflarını futbolcuların üstlenmesi gerektiklerini söyleyen taraftarlar en büyük vefa böyle olur. Taraftarlar ayrıca Trabzonsporlu futbolcular selamın ardından şehit ailelerinden çocuklarının her biri eğitim masraflarını üstlensin ve Türk futboluna da örnek olsunlar çağrısında bulundular.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler