Taraftar zevkten dört köşe

Trabzonspor’da  taraftarlar İstanbul’da kazanılan 2-1’lik Beşiktaş zaferi taraftarları heyecanlandırdı. Ligin ilk haftasında alınan 1-0’lık Bursaspor galibiyetinin ardından Beşiktaş maçından da galibiyetle ayrılan Bordo-Mavililer taraftarı havaya soktu. Ö

Taraftar zevkten dört köşe

Trabzonspor’da  taraftarlar İstanbul’da kazanılan 2-1’lik Beşiktaş zaferi taraftarları heyecanlandırdı.

Ligin ilk haftasında alınan 1-0’lık Bursaspor galibiyetinin ardından Beşiktaş maçından da galibiyetle ayrılan Bordo-Mavililer taraftarı havaya soktu. Özellikle takımın sergilediği performanstan memnun oldular.Savunma da Cavanda’nın  hatasız futbolu M’Bia’nın Türkiye’nin üzerinde bir futbolcu olduğu yorumları Trabzonspor taraftarlarınca dillendiriliyor.

Geçen yıl vasatı aşamayan Erkan Zengin’in bu sezona fırtına gibi başlaması taraftarları ayrı mutlu ederken Mehmet Ekici’nin iyileşiyor olması taraftarları heyecanlandırdı.

Takım ile kampa katılamayan Bursaspor ve Beşiktaş maçlarında gol yollarında etkili bir görüntü sergileyen Trabzonspor’un Beşiktaş karşısında Yusuf’un attığı golle ilk asistini yapan N’Doye’de taraftarların beğendiği bir diğer isim oldu.

Yapılacak takviyelerle takımın bu sezon çok iyi işler başaracağına inanan Bordo-Mavili taraftarlar bu sezon ilk 2 haftası geride kalan ligden şampiyonluk adına umutlu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor