Taraftar isyanda: Hacıosmanoğlu'nu istifaya davet ettiler!

Spor Toto Süper Lig'de son 4 haftayı puansız kapatan Trabzonspor çöküşün önüne geçemiyor.    Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile oynadığı karşılaşmaya acil çıkış maçı olarak bakan Trabzonspor, bu karşılaşma sonrası da yı

Taraftar isyanda: Hacıosmanoğlu'nu istifaya davet ettiler!
Spor Toto Süper Lig'de son 4 haftayı puansız kapatan Trabzonspor çöküşün önüne geçemiyor. 
 
Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile oynadığı karşılaşmaya acil çıkış maçı olarak bakan Trabzonspor, bu karşılaşma sonrası da yıkıldı. Rakibine 3-2 ’lik skorla kaybeden bordo-mavililer üst üste 4. yenilgisini alırken, deplasmanda ise 2 kez kaybetti. Oynadığı 8 maçta 3 galibiyet, 4 mağlubiyet alan Trabzonspor 1 beraberlik elde ederken zirve yarışında 14 puan kaybederek düşüşü önleyemedi.
 
Trabzonspor, hakem hatalarından yakınsa da son haftalarda ortaya koyduğu performans ile birlikte yönetim, teknik heyet ve futbolcular arasında yaşanan tartışmalar da sezon başında şampiyonluk hesapları yapan Karadeniz ekibinde hayal kırıklığı yaşattı.
 
TARAFTARLAR HACIOSMANOĞLU'NU İSTİFAYA DAVET ETTİ
 
Trabzonspor'da üst üste alınan mağlubiyetlerin ardından ve takım içinde yaşanan huzursuzluğun ön plana çıkmasıyla bordo-mavili taraftarlar hem sosyal medya üzerinde hem de takımın Trabzon'a döneceği saatlerde hava alanına giderek başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'na istifa çağrısında bulundu. 20 Kasım-20 Aralık tarihleri arasında yapılacak olan kongre öncesi istifa tepkisiyle karşılaşan Hacıosmanoğlu'nun buna nasıl bir tepki vereceği ise merakla bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor