Tahsin Usta Başvurusunu yaptı

Trabzosnpor Başkan Adayı Tahsin Usta Başvurulunu yaptı. Trabzonspor Divan Başkanlık Kuruluna gelerek Adaylık başvurusu için gerekli belgeleri Divan Başknalık Kurulu Başkanı Ali Sürmen'e teslim eden Tahsin Usta, "Trabzonspra bizim de emeğimizin gecmesini i

Tahsin Usta Başvurusunu yaptı

Trabzosnpor Başkan Adayı Tahsin Usta Başvurulunu yaptı.

Trabzonspor Divan Başkanlık Kuruluna gelerek Adaylık başvurusu için gerekli belgeleri Divan Başknalık Kurulu Başkanı Ali Sürmen'e teslim eden Tahsin Usta, "Trabzonspra bizim de emeğimizin gecmesini istiyoruz" dedi.

Ali Sürmen'in "Trabzonspor'a bu zor durumda aday olmanız güzel" sözleri üzerine Usta, "Trabzonlu zor sever. Bu nedenle aday oldum" ifdelerini kullandı.

Ali Sürmen, "Biz yeni üyelerin oy kullanmasını onaylamadık. Ne olursa olsun. Takımımıza sahip cıkmamız gerek. Bu nedenle o kongrenin şölen havasında gecmesi gerek. Yönetim olağan kongre kararı aldı tartışılan 1 yıl mı, yoksa 3 yıl mı olacak. Yönetim Kurulu şöyle bir karar alsaydı ve seçime gidiyoruz deseydi, normal kongre olurdu" şeklinde konuştu. 

Sürmen adaylara imzalattıkları taahhütname ile ilgili olarakta "Hukuki kuralları gereği adaylara taahüt sunuyoruz. Etik olması nedeni ile Aralık 2016'da yeninde kongre yapılsın diye bir taahhüt imzlarmısımınız" dedi. Bunun üzerine Tahsin Usta taahhütnameyi imzaladı.

 

 

amjue4mufvcywuyqslqoblqvg-0jk8mbkqzh8nx9wldi.jpg

 

agov_ivsrtpv8bb3ly9hkafbjf89b96tw8kldp52l9um.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor