Sunderland çekildi Trabzonspor 1 adım önde

Trabzonspor’un renklerine katmak istediği ancak İngiliz takımı Sunderland’ın devreye girmesi ile zora giren Papy transferinde önemli gelişmeler yaşandı. Sunderland  Fransa ligi Rennes’te forma giyen  26 yaşındaki Senegalli futbolcunun transferinden vaz ge

Sunderland çekildi Trabzonspor 1 adım önde

Trabzonspor’un renklerine katmak istediği ancak İngiliz takımı Sunderland’ın devreye girmesi ile zora giren Papy transferinde önemli gelişmeler yaşandı. Sunderland  Fransa ligi Rennes’te forma giyen  26 yaşındaki Senegalli futbolcunun transferinden vaz geçti

HURMA ÖNCE BAŞKAN SONRA PAPY İLE GÖRÜŞECEK

Trabzonspor başkanı ile menejer Süleyman Hurma yarın akşam İstanbul’da Papy transferi ile ilgili olarak bir görüşme yapacak.Bu futbolcuyla büyük oranda anlaşma sağlanırken maddi konulardakı sıkıntının giderilmesine çalışılacak.

Başkan ve sportif direktör bu futbolcuya yapılacak ödemeler konusunda bir plan yaptıktan sonra Papy transferini sonlandırmaya çalışacaklar. Papy’nın transferinin en geç pazartesi gününe kadar bitirilmesi planlanıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor