Sümer: Trabzonspor bana umut verdi

Kasımpaşa karşısında izlediği takımın gelecek adına kendisini ümitlendirdiğini belirten eski Başkan Özkan Sümer, ‘Maç içerisinde yardımlaşma ve birbirini tamamlama üst düzeydeydi’ diye konuştu.

Sümer: Trabzonspor bana umut verdi
TABİ Kİ AVNİ AKER’DE OLACAĞIM
Trabzonspor eski altyapı sorumlusu, şampiyon teknik direktörü ve başkanı Özkan Sümer, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sümer, yarın gerçekleştirilecek olan Hüseyin Avni Aker Stadı’na veda etkinliğine katılacağını belirterek, ‘’Başka bir yere davetliydim.  Ancak Stadımıza veda etkinliği söz konusu olunca, tüm planları iptal ettik. Bizler Avni Aker’de doğduk, orada yetiştik, elde ettiğimiz her şeyi orada elde ettik. Dolayısıyla oraya katılmamak gibi bir vefasızlık örneği sergilemememiz mümkün olmazdı’’ diye konuştu.

BİZİ UMUTLANDIRAN GÖRÜNRÜLER
Eski başkan Sümer, Trabzonspor’un Kasımpaşa ile oynadığı ligin ilk karşılaşmasını izlediğini ve takımdan gelecek adına oldukça ümitli olduğunu dile getirerek, ‘’oyuncuların saha içerisinde birbirini tamamlamaları ve yardımlaşmaları üst düzeydeydi. Bunun yanı sıra, top kaybedildiği anda uygulanan baskı gibi bir takım özel uygulamalar, bizi gelecek adına umutlandıran görüntüler. Trabzonspor takımı, hem yeni hem genç bir takım. Sorunların birden çözülmesi beklenemez. Maçlar ilerleyip sonuçlar da yardımcı olursa, istediğimiz Trabzonspor ortaya çıkacaktır’’ dedi.

BİR KISIM DEĞİŞİK İŞARETLER VAR
Özkan Sümer, Trabzonspor’un skor ele alınarak değerlendirilmesini yanlış olduğunu ve oyuncuları saha içerisinde gösterdiği çabanın bir ışık niteliğini taşıdığını ifade ederek, ‘’insanlar sadece oyunun estetik bölümüne bakıyorlar. Oysa Trabzonspor takımında bir kısım işaretler var. Oyuncuların çabasını ve bağlantısı herkesin görebileceği bir şey değil. Takım bütünlüğünü bunlar sağlar. Takım bütünlüğü sağlanması halinde takımın gelişmesi mümkündür. Trabzonspor’un yeni oluşturduğu takımda bu ışığı gördük’’ şeklinde konuştu.
 
Kuzey Ekspres / Sertaç Hellaç

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor