Süleyman Soylu: “Kadınlarımızı 365 günü hatırlıyoruz“

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Bakanlığın kadın personelinin 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutlayarak karanfil dağıttı.

Süleyman Soylu: “Kadınlarımızı 365 günü hatırlıyoruz“

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Bakanlığın kadın personelinin 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutlayarak karanfil dağıttı.

Bizim medeniyetimiz, kadınlarımızın ortaya koyduğu yol üzerinden yürüyen bir medeniyettir.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Merkez Binası'nda, bakanlığın kadın personeliyle bir araya gelen Bakan Soylu, "Kadınlarımızı sadece böyle sembolik günlerde değil, yılın 365 günü hatırlıyoruz. Bizim medeniyetimiz; İstiklal mücadelemizin kazanılmasında, bağımsızlık destanımızın yazılmasında, al yıldızlı bayrağımızın hür dalgalanmasında, hem yetiştirdikleri evlatlarla hem de kendi canlarını hiçe sayarak ortaya koydukları mücadeleyle sebep teşkil eden kadınların çizdiği yol haritasında yol alan bir medeniyettir" dedi.

Anne duygusu, kadın duygusu, erkek duygusunun farklı duygular olduğunu vurgulayan Soylu, "Eğer bugün kadının hissettiğini erkekler hissetseydi, dünyada savaşlar olmazdı. Bugünün dünyası,  bazen acımasızlıkların,bazen yoksullukların ve bazen de karşı karşıya kaldığımız haksızlıkların dünyası olmazdı" şeklinde konuştu.

Kadınların bizim medeniyetimizin de insanlığın da vicdanın da sigortası olduğunu belirten Bakan Soylu, "Erkeklerin acımasız dünyasını da ılımanlaştıran, haksızlıkların, yoksullukların bir şekilde berhava edilmesini sağlamaya çalışan da kadındır" dedi.  

İyi ki varsınız diyen Bakan Soylu şöyle devam etti:  "Vicdanınızla, insanlığınızla bu dünyaya temizlik, duruluk veriyorsunuz, hepinize çok teşekkür ediyorum"

Programın ardından Bakan Soylu, Bakanlık personeli tarafından hazırlanmış olan resim, fotoğraf ve el sanatları sergisinin açılışını yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor