Süleyman Soylu'dan Trabzonspor yorumu

"Trabzonspor'a sabredilmesi gerekiyor"

Süleyman Soylu'dan Trabzonspor yorumu
Bir dizi açılış ve programa katılmak üzere Trabzon’a gelen İçişleri Bakanı Süleyman soylu, Trabzonspor ile ilgili konuştu.

Le Shener's kafenin açılışı sonrasında Haber61’den Levent Ustabaşı’nın sorularını yanıtlayan Bakan Soylu, "Başaracaklarına inanıyorum. Trabzonspor için bu dönem taraftarıyla herkesin sahip çıkması gereken bir dönem. Sabredilmesi gerekiyor" dedi.

“Sabredilmiyor mu?” Sorusuna ise “hayır, hayır sabrediliyor. Trabzonspor’a herkesimin camianın sahip çıkması gerekir” diye konuştu.

Süleyman Soylu şunları söyledi:

"Maçı almak için elimizden gelen herşeyi yapmalıyız, önemli bu maç bizim için. Ben futbolcularımızın da teknik adamlarımızın da yöneticilerimizin de gerekli konsantrasyon içerisinde olduklarına inanıyorum. Trabzonspor sonuç ne olursa olsun hem yönetimini, hem futbolcularını, hem hocasını desteklemek zorunda olduğumuz bir durumdadır. Çok zor bir dönemden geçtik hiç kimse endişe etmesin, merak etmesin düzelecek ama birşeyi yapmalıyız; sürekli denemeden ziyade biraz istikrarla devam etmeliyiz ve Trabzonspor'u sonuna kadar bu yıl bizim derleneceğimiz toparlanacağımız ve hazırlık yapacağımız bir ama bu yıl da iyi sonuçlar alacağız inşallah. Gerek Enerji Bakanı'mız, gerek biz, gerek Gençlik ve Spor Bakanı'mız, herkes Trabzonspor'un kulüp açısından ve yönetilebilmesi açısından kulüp başkanımız ve yöneticilerimiz elinden gelen herşeyi yapıyor. Sabırlı olacağız. Trabzon'a sabır konusunda en çok rica edeceğim konu budur. Sabırlı olacağız ve çocuklarımız önümüzdeki günlerde inşallah daha iyi bir Trabzonspor'u izleyecekler, hiçkimsenin bir endişesi olmasın."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor