Süleyman Hurma’dan transfer açıklaması

Trabzonspor M’bia transferi ile atağa kalkarken eksik mevkilere takviye için arayışlar sürüyor.Sevilla ile şampiyonluk yaşayan ardından Trabzonspor ile 3 yıllık anlaşma imzalayan M’bia transferi ile adından söz ettiren Bordo-Mavililer oyuncu arayışlarını

Süleyman Hurma’dan transfer açıklaması

Trabzonspor M’bia transferi ile atağa kalkarken eksik mevkilere takviye için arayışlar sürüyor.

Sevilla ile şampiyonluk yaşayan ardından Trabzonspor ile 3 yıllık anlaşma imzalayan M’bia transferi ile adından söz ettiren Bordo-Mavililer oyuncu arayışlarını sürdürüyor.

Haber 61 Spor Servisine açıklamalarda bulunan Sportif Direktör Süleyman Hurma,  oyuncu arayışlarının sürdüğünü belirterek, "kadroya stoper, sağbek, sol bek ve forvet transfer etmek istiyoruz. M’bia transferini bitirdik. Çok önemli oyuncularla görüşmelerimiz sürüyor. Çok yakında bu oyuncularla anlaşma sağlayacağımızı düşünüyorum" dedi.

Kadrolarına yerli oyuncu şimdilik katmayı düşünmediklerini ifade eden Hurma, "yabancı oyuncularla görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Bir çok oyuncu bize yazılıp çiziliyor ama bunların bir çoğu gerçek olmayan isimler. Trabzonspor bir stoper oyuncuya 5 milyon Euro para vermez" şeklinde konuştu.

Tuncay LAKOT / Haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor