Süleyman Hurma maç öncesi konuştu?

Trabzonspor Sportif Direktörü Süleyman Hurma Differange karşılaşması öncesi açıklamalarda bulundu.Hurma, "Uzun bir zaman sonra Avni Aker'e çıkmak çok heyecan verici. Umarım eski yıllardaki atmosferi yakalarız. Tabi ki onların arzu ettiği takımı yapmak içi

Süleyman Hurma maç öncesi konuştu?

Trabzonspor Sportif Direktörü Süleyman Hurma Differange karşılaşması öncesi açıklamalarda bulundu.

Hurma, "Uzun bir zaman sonra Avni Aker'e çıkmak çok heyecan verici. Umarım eski yıllardaki atmosferi yakalarız. Tabi ki onların arzu ettiği takımı yapmak için çalışıyoruz. Onun sözünü vermiştik. Kendine lazım olan oyuncuyu ve metaryalleri bir araya getiecektir." dedi.

Transfer ile ilgili açıklama yapan Süleyman Hurma, 2 oyuncu alacaklarını belirterek, "Minimum 2 oyuncu alacağız. Biz savunma bir forvet oyuncusu alacağız. Can havli ile transfer yapmayacağız. Koşullar ve baskının altından kalkacağız. Böyle yapılan transferler takımları zor duruma soktu. Birileri keyiflensin diye iş yapmak istemiyorum. Para yerine getirilebilir ama sportif başarı yerine getirilebilir." ifadelerini kullandı.

Hurma karşılaşma için ise "Dünyada kötü takım yok. Bir vites geride oynarsanız herkes sizi yenebilir. İnşallah yeterince adapte olabiliriz maça. inşallah taraftarın desteği ile bize lazım olan skoru buaradan alacağız." şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler