Suat Şen: "Uyumsuzluk oldu"

Suat Şen'den Haber61'e önemli açıklamalar

Suat Şen: "Uyumsuzluk oldu"
Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Suat Şen, Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde düzenlenen bayramlaşma töreninde Haber61’e önemli açıklamalarda bulundu.

Şen yaptığı açıklamada, “ben sezon başında altyapı sorumlusuydum. Alt yapıyla ilgili belli planlamalarda uyumsuzluğumuz oldu. Bunun ardından bıraktım. Yönetim kurulu üyesi oldum. Yönetim kurulu toplantısında yeni bir görev alır mıyım almaz mıyım bakacağız. Ben 1461’in yapılanması ile ilgili inisiyatif almadım. Oluşan gelişmelerde ve takımın durumunda dahlim yok. Şuanda 1461Trabzonun yeniden yapılanması ile ilgili yönetimin çalışmaları var ben bu konunun dışındayım.” dedi.

Transfer konusunda açıklamalarda bulunan Şuat Şen, “Trabzonspor’da 30 yıllık bir transfer politikası var bunun sonucunda belli bir borç stoku var. Yapacağımız transferler bilinen isimler olmayabilir. Alacağımız isimleri kampa yetiştirmeye çalışıyoruz” şeklinde konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor