Sportif Direktör Süleyman Hurma açıkladı

Trabzonspor yeni sezona güçlü girmenin hesaplarını yaparken diğer taraftan transfer listesindeki isimlerle görüşmelerini sürdürüyor.Haber61.net  Spor Servisine açıklamalarda bulunan Sportif Direktör Süleyman Hurma basında yeralan bir çok isimle görüşmedik

Sportif Direktör Süleyman Hurma açıkladı

Trabzonspor yeni sezona güçlü girmenin hesaplarını yaparken diğer taraftan transfer listesindeki isimlerle görüşmelerini sürdürüyor.

Haber61.net  Spor Servisine açıklamalarda bulunan Sportif Direktör Süleyman Hurma basında yeralan bir çok isimle görüşmediklerini açıkladı.

Samed Yeşil, Munain ve Aatıf’ın gündemlerinde olamadıklarını dile getiren Hurma, Douglas Franco öncelikli almak istediğimiz bir futbolcu değil. Oyuncunun kalitesi tartışılmaz ama listemizde stoper mevkiine 2.3. sıra adayı dedi. Basının birçok oyuncuyu nasıl Trabzonspor’a yazdıklarını anlamadığını dile getiren Hurma, biz sıradan bir takım değiliz. Trabzonspor ismini kimse bu kadar hafife alamaz dedi.

Ambrabat’ın gündemlerinde olduğunu belirten Sportif Direktör Hurma, oyuncu Trabzonspor gelmek istiyor. Galatasaray’a teklifimizi sunduk onlardan haber bekliyoruz dedi.

HURMA; "Her oyuncuyu almak gibi..."

DEVAMI SAYFA 2'DE 

 

Trabzonspor'un ekonomik durumunu düşünerek hareket ettiklerini belirten Hurma, 25 kişilik bir listemiz var. Her oyuncuyu almak gibi bir düşüncemiz yok. Burası büyük bir camia ve camiaya yakışacak isimleri kadromuza katmak için uğraş gösteriyoruz. Sırf transfer yapmak için Trabzonspor'un parasını çar çur edemeyiz dedi.

Tuncay LAKOT / Haber61.net

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor