Şota:Yepyeni bir başlangıç

İyi başladığı sezonda üst üste 3 maçı kaybederek zirve yolunda yara alan Trabzonspor, milli aranın ardından yepyeni bir başlangıç yapmaya kararlı. Sakatlar ve milli takımlara giden toplam 11 oyuncusundan yoksun çalışan teknik direktör Şota, son Konyaspor

Şota:Yepyeni bir başlangıç

İyi başladığı sezonda üst üste 3 maçı kaybederek zirve yolunda yara alan Trabzonspor, milli aranın ardından yepyeni bir başlangıç yapmaya kararlı.

Sakatlar ve milli takımlara giden toplam 11 oyuncusundan yoksun çalışan teknik direktör Şota, son Konyaspor yenilgisinden sonra sesini yükselten taraftarla barışmanın yolunu da öğrencileriyle paylaştı. Art arda Mersin ve Sivasspor ile kozlarını paylaşacak olan Trabzonspor'da Gürcü hoca, futbolcularına şunları söyledi: "İlk maç hariç iç sahada kazanamadık. Buna rağmen şehir istediğimiz seviyede desteği vermeye başladı. Şimdi tekrar kenti uyandırmak için bizim iyi futbol kadar deplasmanda kayıplarımızı telafiye de ihtiyacımız var. Bunu başardığımız anda Trabzon şehrinin tekrar yanımızda olacağına eminim. 2 maç da derbi havasında geçecek, bu şekilde konsantre olmamız lazım."

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor