Şota'nın Trabzonspor'u nasıl oynayacak?

Yeni sezon hazırlıklarını Hollanda'da yaptığı kampla sürdüren Trabzonspor'da Ersun Yanal'ın yerine göreve getirilen Teknik Direktör Sota Arveladze'nin oyun mantalitesi de dün oynanan hazırlık karşılaşması ile sekillenmeye basladı.Arnhem Karması ile yapıla

Şota'nın Trabzonspor'u nasıl oynayacak?

Yeni sezon hazırlıklarını Hollanda'da yaptığı kampla sürdüren Trabzonspor'da Ersun Yanal'ın yerine göreve getirilen Teknik Direktör Sota Arveladze'nin oyun mantalitesi de dün oynanan hazırlık karşılaşması ile sekillenmeye basladı.

Arnhem Karması ile yapılan hazırlık karşılaşmasını 5-0 kazanan Bordo mavililerde kanatlardan yapılan ortalara büyük önem veren Sota, orta sahayı kalabalık, defans hattını da ileride tutmayı planlıyor.

Zaman zaman çift forvet denese de agırlıklı olarak tek forvetli sistem üzerinde duran Sota, stoperler dahil olmak üzere tüm futbolculardan kendilerine güvendikleri anda sut çekmelerini, hücuma çıkmalarını talep ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler