Şota'nın silahı Marin

Lige verilen arada takımla arasındaki uyum sorununu tamamen aşan ve formuyla göz kamaştıran Marko Marin, bugün Trabzonspor’un en önemli silahı olarak sahaya çıkacak.   Hocası Şota tarafından serbest adam olarak görevlendirilen Alman futbolcu, çakılı olara

Şota'nın silahı Marin
Lige verilen arada takımla arasındaki uyum sorununu tamamen aşan ve formuyla göz kamaştıran Marko Marin, bugün Trabzonspor’un en önemli silahı olarak sahaya çıkacak.
 
Hocası Şota tarafından serbest adam olarak görevlendirilen Alman futbolcu, çakılı olarak değil, üçüncü bölgenin her yerinde skor ve gol pası arayacak. Marko Marin’in bu misyonunu diğer oyunculara da anlatan Şota’nın, “Marko’nun kademelerini aranızda sürekli diyalog kurarak mutlaka doldurun. O ne kadar diri kalırsa o kadar çok işimize yarar” ifadelerini kullandığı öğrenildi.
 
‘Karar Şota’nın’
 
Marko Marin de sahaya çıkmak için çok sabırsız. Milli arada iyi bir çalışma etabı geçirdiklerinin altını çizen oyuncu, “Ben hazırım ama tabi ki karar teknik direktörümüzün. Şans verilirse kısa zamanda seviyemin daha da üstlere çıkacağını düşünüyorum” değerlendirmesini yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor