Şota'nın sıkıntısı ne?

Trabzonspor’da Mersin ve Sivas deplasmanları öncesinde hazırlıklar temposu artarak sürerken, teknik direktör Şota’nın tek sıkıntısı şimdilik sol bek ve forvet pozisyonunda.   Zira sol bekte hem Gine Milli Takımı’nda sakatlanan Constant’ın hem de alternati

Şota'nın sıkıntısı ne?

Trabzonspor’da Mersin ve Sivas deplasmanları öncesinde hazırlıklar temposu artarak sürerken, teknik direktör Şota’nın tek sıkıntısı şimdilik sol bek ve forvet pozisyonunda.

 
Zira sol bekte hem Gine Milli Takımı’nda sakatlanan Constant’ın hem de alternatifi Alper’in hafif sakatlıkları sürüyor. 
 
Forvette ise yoğun tempo dolayısıyla ağrılar hissetmeye başlayan Cardozo, daha dengeli çalışıyor, N’Doye’nin ise gribal enfeskiyona yakalandığı öğrenildi. Ancak hem Constant’ın hem de N’Doye ve Cardozo’nun pazartesi gününe kadar hazır hale geleceği ifade edildi.
 
Onur 1 adım önde
 
Takımdaki en büyük rekabet ise kalede. Hatırlanacağı gibi son Konyaspor mücadelesinde sakatlığı sebebiyle Onur Kıvrak forma giyememiş, eldivenleri Esteban devralmıştı. Şimdi her iki kaleci de hazır durumda ve antrenman performanslarıyla alkış topluyor. Şu an için kaptan Onur’un bir adım önde olduğu, ancak Kosta Rika’lı file bekçisinin de rekabette geride kalmadığı gelen haberler arasında.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler