Şota'nın hedefi iyi dönüş

Uzun aranın ardından dönüş maçını da pazartesi günü oynayacak olan Trabzonspor'da Şota'dan mutlusu yok. Ekibiyle mini bir kamp yapan genç hoca lige görkemli bir dönüş yapma peşinde   Trabzonspor’da gözler Mersin ve Sivas deplasmanlarına çevrilirken, tekni

Şota'nın hedefi iyi dönüş
Uzun aranın ardından dönüş maçını da pazartesi günü oynayacak olan Trabzonspor'da Şota'dan mutlusu yok. Ekibiyle mini bir kamp yapan genç hoca lige görkemli bir dönüş yapma peşinde
 
Trabzonspor’da gözler Mersin ve Sivas deplasmanlarına çevrilirken, teknik direktör Şota, milli aranın mini bir kampa dönüşmesinden hayli memnun. Milli takım kamplarına gitmeyen oyuncularıyla son derece yoğun çalışan Bordo-Mavililer’in hocası, uzun ara sonrasında, bir de ilk hafta maçının pazartesi olmasıyla nefes aldı. 
 
Böylece tam kadro olarak da en az 4-5 gün çalışma ortamı yakalayan Şota, 2 deplasman galibiyeti alarak sezona görkemli bir dönüş planlıyor. Böylece Avni Aker’deki Gaziantepspor randevusuna pozitif bir atmosfer hazırlamayı isteyen Gürcü teknik adam, ilk 11’ini ise ancak pazar gününde netleştirecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor