Şota'nın bileği bükülmüyor

Bordo-mavili takım, bu sezon başında göreve getirilen Gürcü teknik adam döneminde Spor Toto Süper Lig, UEFA Avrupa Ligi ve hazırlık maçları olmak üzere toplam 12 karşılaşmaya çıktı.  Karadeniz ekibi, bu karşılaşmalarda 8 galibiyet, 2  beraberlik ve 2 mağl

Şota'nın bileği bükülmüyor
Bordo-mavili takım, bu sezon başında göreve getirilen Gürcü teknik adam döneminde Spor Toto Süper Lig, UEFA Avrupa Ligi ve hazırlık maçları olmak üzere toplam 12 karşılaşmaya çıktı.  Karadeniz ekibi, bu karşılaşmalarda 8 galibiyet, 2  beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı.
 
Trabzonspor, hazırlık maçlarında Hollanda'da Arnhem Amatör Lig Karması'nı 5-0, Belçika 2. Lig takımlarından White Star'ı 3-1, Almanya kampında da  Eintracht Trier'i 5-0 mağlup etti. Trabzon'da pilot takımı 1461 Trabzon'a 2-0 mağlup olan bordo-mavililer, dün ise Çaykur Rizespor'u deplasmanda 3-1 yendi.
 
UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda sahasında Lüksemburg'un Differdange 03 takımını 1-0 mağlup eden, deplasmanda da 2-1'lik galibiyete imza atan bordo-mavililer, 3. ön eleme turunda Makedonya'nın Rabotnicki takımına deplasmanda 1-0 mağlup oldu. Sahasında rakibiyle 1-1 berabere kalan karadeniz ekibi, kupadan elenen taraf oldu.
 
-Ligde yenilgisi yok
 
Trabzonspor, teknik direktör Şota Arveladze yönetiminde ligde ilk 3 maçta yenilgi almadı.
 
Ligde ilk olarak Bursaspor'u sahasında 1-0, Beşiktaş'ı deplasmanda 2-1 mağlup eden Karadeniz ekibi, sahasında Akhisar Belediyespor ile 2-2 berabere kaldı.
 
İlk 3 maçta 7 puan toplayan Trabzonspor, lider Fenerbahçe'nin averajla gerisinde, ikinci sırada kendine yer buldu.
 
Trabzonspor, Şota Arveladze ile 12 maçta toplam 25 gol atma başarısı gösterdi. Karadeniz ekibi, kalesinde ise 10 gol gördü. 
 
- Oynanan maçlar
 
Trabzonspor'un Şota Arveladze yönetiminde oynadığı tüm maçlar ve aldığı sonuçlar şöyle:
 
Maç Sonuç
Trabzonspor-Arnheim (Amatör Lig) (Hazırlık maçı) 5-0
Trabzonspor -White Star (Hazırlık maçı) 3-1
Trabzonspor-Eintracht Trier (Hazırlık maçı) 5-0
Trabzonspor-Differdange 03 (UEFA Avrupa Ligi) 1-0
Differdange 03-Trabzonspor  (UEFA Avrupa Ligi) 1-2
Rabotnicki-Trabzonspor  (UEFA Avrupa Ligi) 1-0 
Trabzonspor-Rabotnicki  (UEFA Avrupa Ligi) 1-1
Trabzonspor-1461 Trabzon (Hazırlık maçı) 0-2
Trabzonspor-Bursaspor (Spor Toto Süper Lig) 1-0 
Beşiktaş-Trabzonspor (Spor Toto Süper Lig) 1-2
Trabzonspor-Akhisar Belediyespor (Spor Toto Süper Lig) 2-2
Çaykur Rizespor-Trabzonspor (Hazırlık maçı) 1-3
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler