Şota'dan yine contra

Trabzonspor Teknik Direktörü Şota Araveladze Kayserispor maçı sonrası yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada yine bir contra yaptı. Yayıncı kuruluş muhabirinin golde sonradan giren oyuncuların direk katkısının olduğunu ve bunu nasıl değerlendirdiğini Şota'ya

Şota'dan yine contra

Trabzonspor Teknik Direktörü Şota Araveladze Kayserispor maçı sonrası yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada yine bir contra yaptı.

Yayıncı kuruluş muhabirinin golde sonradan giren oyuncuların direk katkısının olduğunu ve bunu nasıl değerlendirdiğini Şota'ya sorması üzerine, Gürcü teknik adam "iyi değişikliller yaptık yani, direk söyle ne var ki bunda" diye cevap verdi

Şota maç hakkında yaptığı açıklamada ise, "Trabzonspor'un güçlü bir kadrosu var. İlk başlayan Başlaymayan etkileri olacak. 2-3 tane net pozisyon oldu son vuruş gelmedi. Oyun daha iyi olacaktı. Son dıokunuşlar çok önemli. Sonuçta 3 puan aldık" dedi.

SANRAFOR'UN İŞİ BU

Şota Cardozo2nun performansının sorulması üzerine "Cardozo'nun kalitesini kimse tartışmıyor. Santraforrun işi odur. Bizde ona iyi pas atıyoruz. Tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor