Şota'dan transfer açıklaması: Özellikle...

Trabzonspor Teknik Direktörü Şota Arvaladze Haber61 mikrofonlarına konuştu Barcelona’nın Sevilla’yı mağlup ettiği  Süper final karşılaşmasını yerinden izleyen Şota maçı Haber61’e değerlendirirken “Muhteşem bir final izledik. Kazanan Barcelona oldu. Futbol

Şota'dan transfer açıklaması: Özellikle...

Trabzonspor Teknik Direktörü Şota Arvaladze Haber61 mikrofonlarına konuştu

Barcelona’nın Sevilla’yı mağlup ettiği  Süper final karşılaşmasını yerinden izleyen Şota maçı Haber61’e değerlendirirken “Muhteşem bir final izledik. Kazanan Barcelona oldu. Futbol kalitesine bakıldığında gerçekten çok üst düzey bir maç oldu. Messi ve diğer oyuncular birer dünya yıldızı. “ ifadelerini kullandı.

İspanya ve Türk futbolu arasındaki kalite farkına bakmadığın söyleyen genç teknik adam “Barcelona gerçekten çok üst düzey bir takım. Böyle bir takımı oluşturmak gerçekten çok güç, bu yüzden karşılaştırma yapamıyorum.” Dedi.

Trabzonspor’un haftasonu ligin ilk maçında karşılacağı Bursaspor maçını değerlendiren Şota ligin açılış maçlarının zor olduğunu belirterek  “Ligde kötü takım yok bunu geçen senede gördük. Bursaspor şampiyon olmuş bir takım, böyle bir takıma karşı mücadele edeceğiz ve kazanmak istiyoruz.” İfadelerini kullanırken transfer çalışmaları hakkında da bilgi verdi. Transfer görüşmelerinin sürdüğünü kaydeden Gürcü teknik adam  “Özellikle stoper mevkine transfer düşünüyoruz. 1 Eylüle kadar süremiz var bu zamana kadar transferi sonuçlandırmak istiyoruz. “ dedi.

Haber61 Spor Servisi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler