Şota'dan sürpriz 11!

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında deplasmanda Osmanlıspor ile karşı karşıya gelecek olan Trabzonspor'da Teknik Direktör Şota Arveladze ilk 11'de değişikliğe gitti. Kalede Onur'la başlayan Şota, defans hattında Cavanda, Mustafa, Douglas ve Constant'ın y

Şota'dan sürpriz 11!

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında deplasmanda Osmanlıspor ile karşı karşıya gelecek olan Trabzonspor'da Teknik Direktör Şota Arveladze ilk 11'de değişikliğe gitti.

Kalede Onur'la başlayan Şota, defans hattında Cavanda, Mustafa, Douglas ve Constant'ın yerine Alper dörtlüsüne şans verdi.

Bu dörtlünün önünde M'bia ve Okay'ın yerine Mehmet Ekici yer alacak. Orta sahada Yusuf, Marin ve Erkan forma şansı bulurken hücüm hattında N'doye'ye mi, Cardozo'ya mı şans vereceği tartışılan Şota, kararını Cardozo'dan yana kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler