Şota'dan son uyarı

Şota Arveladze, artık puan kaybına tahammülleri olmadığını söyledi Trabzonspor, son 4 haftada alınan mağlubiyet sonrası işi sıkı tutuyor. Bordo-Mavili teknik direktör Şota Arveladze, bugün Sivasspor ile zorlu bir maça çıkacaklarını ifade ederek, “Son 4 ha

Şota'dan son uyarı
Şota Arveladze, artık puan kaybına tahammülleri olmadığını söyledi
Trabzonspor, son 4 haftada alınan mağlubiyet sonrası işi sıkı tutuyor. Bordo-Mavili teknik direktör Şota Arveladze, bugün Sivasspor ile zorlu bir maça çıkacaklarını ifade ederek, “Son 4 haftada aldığımız yenilgiler bizi moral olarak çökertti. Bugün kazanıp hem moral bulmak hem de yeniden ayağa kalkmak istiyoruz” dedi.
 
Sivasspor’un da kendileri gibi zor günler geçirdiğini söyleyen Şota Arveladze, “Rakibimizde istim üzerinde, zor bir maç olacak. Ama kadro kalitesine baktığımız zaman biz biraz daha önde görünüyoruz. Artık bu işin şakası kalmadı. Kaybetmeye lüksümüz yok. Bugün o sahada kazanmaktan başka bir şey düşünmeyeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor