Şota'dan Onur Kıvrak açıklaması

Trabzonspor Teknik Direktörü Şota Arveladze, Rabotnicki maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.Trabzonspor Teknik Direktörü Şota Arveladze, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda yarın Makedonya ekibi Rabotnicki ile yapacakları röv

Şota'dan Onur Kıvrak açıklaması

Trabzonspor Teknik Direktörü Şota Arveladze, Rabotnicki maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor Teknik Direktörü Şota Arveladze, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda yarın Makedonya ekibi Rabotnicki ile yapacakları rövanş karşılaşmasına çok ciddi hazırlandıklarını söyledi.

Onur Kıvrak açıklaması

Deplasmandaki Rabotnicki karşılaşmasına dönük olarak, "Onur (Kıvrak) ve ona bağlı birtakım oyucuların oynamadığı bir maç oldu" şeklinde başlayan yorum üzerine Arveladze, soruyu yönelten medya mensubuna, "Sen buna inanıyor musun? 'Onur'a bağlı oyuncular' ne demek? Onur'a bağlı oyuncu 4 kişiyse, işim çok zor. Bu kulübün kaptanı 4 kişiyse, çok büyük bir sorun yaşıyoruz. Biz 25 kişiyle şampiyon olacağız, 4 kişiyle olamayız. Ben birbirlerine sahip çıksınlar diye yaşıyorum. Sahip çıkmadıkları zaman mutlu olmayacağım. Onur yarın maç kadrosunda olacak ve oynayacak" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor