Şota'dan futbolcularına yasak

Trabzonspor’un Galatasaray karşısında aldığı 1-0’lık mağlubiyete rağmen takımda moraller yerinde. Teknik direktör Şota, futbolculara "Güzel oynadınız. Şansımız yanımızda olmadı" diyerek moral veriyor. Şota'nın üzerindeki olumlu hava takıma çabuk yansırken

Şota'dan futbolcularına yasak

Trabzonspor’un Galatasaray karşısında aldığı 1-0’lık mağlubiyete rağmen takımda moraller yerinde. Teknik direktör Şota, futbolculara "Güzel oynadınız. Şansımız yanımızda olmadı" diyerek moral veriyor. Şota'nın üzerindeki olumlu hava takıma çabuk yansırken, geçen sezonların aksine sahasında kaybedilen bir dev maç sonrasında taraftarın da kendilerini alkışlaması özellikle Onur Kıvrak ve Mustafa Yumlu gibi takımın eskilerinin de keyfini yerine getirmiş durumda. İkili takım arkadaşlarına taraftarı kazandıklarını ve bundan sonra işlerinin daha kolay olacağını anlattığı gelen bilgiler arasında.

Penaltıyı konuşmak yasak

Trabzonspor'da camia Galatasaray maçında verilmeyen penaltı yüzünden Cüneyt Çakır'a yüklenmeye devam etse de teknik direktör Şota ve Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu olayın üzerine gitmeme kararı aldı. Bir olayın üzerinde takılı kalmanın daha önceki sezonlarda kendilerine yarardan çok zarar getirdiğini hatırlatan ikilinin oyuncularına, "Bitti gitti. Galatasaray maçını unutun" diyerek penaltı pozisyonun tartışılmasını yasakladı.

Marin tam bir Şota hayranı!
Gürcü teknik direktör Şota'nın en büyük destekçisi ise Marko Marin. Alman oyuncu, Şota’yla ilgili olumlu düşünceleri takım arkadaşlarıyla sürekli paylaşıyor. Gürcü teknik adamın antrenmanlarda futbolculara yakın ve esprili davranışları çok beğendiğini anlatan Marin, “Bizi bir arada tutuyor. Kenetlenmemizi sağlıyor. Daha önce çalıştığım teknik adamlar genelde çok sert ve otoriterdi. O daha çok samimi ve yardım sever" yorumlarında bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor