Şota'dan bir yenilik daha!

Şota'nın gelmesiyle bambaşka bir tarza bürünen Trabzonspor'da Gürcü teknik adamın kafasında özellikle taraftarın çok ilgisini çekecek yenilikler olduğu bildirildi.   Her hafta en az bir idmanı şehir merkezindeki Kadir Özcan tesislerinde yapmayı planlayan,

Şota'dan bir yenilik daha!
Şota'nın gelmesiyle bambaşka bir tarza bürünen Trabzonspor'da Gürcü teknik adamın kafasında özellikle taraftarın çok ilgisini çekecek yenilikler olduğu bildirildi.
 
Her hafta en az bir idmanı şehir merkezindeki Kadir Özcan tesislerinde yapmayı planlayan, Şota'nın sportif direktör Süleyman Hurma ile görüşerek bir istekte daha bulundu. Şota, taraftarlar takımı daha çok kaynaştırmak için haftada bir idmanı ilçe statlarında yapmayı planladığını aktardı. Hurma'nın hoşuna giden bu teklifi Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'na da açarak fikir alacağı bildirildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler