Şota: Yılmadan yola devam

Süper Lig'de bu sezonki ilk yenilgisini Galatasaray'dan alan Trabzonspor'da keyifler kaçarken, teknik direktör Şota Arveladze oyuncularını teselli etti. Maçın ardından soyunma odasına gittiğinde futbolcuların yüzünü asık gören Gürcü çalıştırıcının, "Kaldı

Şota: Yılmadan yola devam
Süper Lig'de bu sezonki ilk yenilgisini Galatasaray'dan alan Trabzonspor'da keyifler kaçarken, teknik direktör Şota Arveladze oyuncularını teselli etti. Maçın ardından soyunma odasına gittiğinde futbolcuların yüzünü asık gören Gürcü çalıştırıcının, "Kaldırın kafanızı daha yeni başladık. 
 
BUGÜN OLMADI AMA OLACAK 
Bugün olmadı ama olacak. Bakın biz bir şeyler yapabileceğimizi gösterdiğimiz için tribünler doldu" dediği öğrenildi. Sadece bir maç kaybettiklerini hatırlatan tecrübeli teknik adamın, "Daha 5. haftadayız. Kaybettiğimiz için üzülmeliyiz ama bu durumu telafi edecek olan da biziz. Yılmadan, yolumuza devam edeceğiz" ifadelerini kullandığı bildirildi. 
 
BU FUTBOL BAŞARIYI GETİRECEKTİR 
Şota'nın haken Cüneyt Çakır'ın yönetimini de eleştirdiği öğrenilirken, "Ancak hakem ne yaparsa yapsın biz kendi işimize bakmalıyız. Maç sonunda taraftarlarımız bizi alkışlıyordu çünkü mücadelemizi gördüler. O yüzden kendinizi hırpalamayın. Böyle mücadele ettiğimiz sürece hedefe ulaşırız" dediği bildirildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor