Şota yıllar sonra Avi Aker'de!

Trabzonspor'da Ersun Yanal ile yolların ayrılmasının ardından göreve gelen Şota Arveladze, teknik direktörlük yaşantısında bordo-mavili takımla ilk resmi maçına çıktı. Bordo-mavili kulüple anlaşmasının ardından 2 Temmuz'da Trabzon'a gelerek, ertesi gün ta

Şota yıllar sonra Avi Aker'de!

Trabzonspor'da Ersun Yanal ile yolların ayrılmasının ardından göreve gelen Şota Arveladze, teknik direktörlük yaşantısında bordo-mavili takımla ilk resmi maçına çıktı. 

Bordo-mavili kulüple anlaşmasının ardından 2 Temmuz'da Trabzon'a gelerek, ertesi gün takım ile Hollanda kampına giden Şota Arveladze, 13 gün sonra yeni takımının başında ilk sınavını verdi.

Karadeniz ekibinin 1995-1996 sezonunda attığı 25 golle tarihindeki tek yabancı gol kralı olan Şota Arveladze, 1996-1997 sezonundan sonra Hollanda'nın Ajax takımı ile anlaşarak ayrıldığı bordo-mavili kulüpte 18 yıl sonra bu kez teknik direktör olarak Hüseyin Avni Aker Stadı'na ayak bastı. 

Bordo-mavili taraftarlar da Arveladze'ye maç öncesi sevgi gösterilerinde bulundular. Taraftarlar, çağırdıkları Gürcü teknik adama "üçlü" tabir edilen tezahüratı yaptırdı.

11756521_10153531713078120_911636499_n.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor